Close
Klanten aan het woord: Ab van de Beek van Abb Flexwork

Klanten aan het woord: Ab van de Beek van Abb Flexwork

Wie: Ab van de Beek
Bedrijf: Abb Flexwork Uitzendbureau
Wat: directeur/eigenaar
Branche: intermediairs
Houdt kantoor in: HNK Apeldoorn
Drinkt zijn koffie: espresso-zwart
Motto: ‘Spring in het onbegrensde en maak het tot je thuis.’

Wat moeten we weten over Abb Flexwork?

We zijn een uitzendbureau en doen alles op het gebied van HR, uitzenden, detacheren en payrollen. Met name in de bouw-, infra- en groensector. Doen we al een kleine 10 jaar. We ondersteunen bedrijven bij personeelstekort en vangen pieken op. Hierbij kijken we verder dan de feiten. We zorgen dat de sfeer in een organisatie matcht met het karakter van mensen.

Abb Flexwork is mijn eigen onderneming en de naam is ontstaan uit mijn initialen. Sinds kort zijn we vanuit Nunspeet uitgebreid naar Apeldoorn. We zijn niet de grootste organisatie, maar wel de beste!

Hoe ben je in deze business terechtgekomen?

In het verleden heb ik 17 jaar bij een groot productiebedrijf gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor Personeel en Organisatie en uiteindelijk kreeg ik de behoefte om voor mezelf aan de slag te gaan. Omdat ik forse ervaring had binnen P&O en ik een people person ben, besloot ik het uitzendwezen in te gaan. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van. Ik vind het gewoon fijn om met mensen te werken. Om in de keuken van onze relaties te kijken. Ik vergelijk het altijd: ‘ik sta dagelijks in de keuken, maar ik kan zelf niet koken.’ Ik bedoel dat wij de receptuur van een bedrijf kennen, maar personeel zoeken om het uit te voeren.

Welke tip wil je anderen meegeven?

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Kom je afspraken gewoon na. Zijn er afspraken die niet lopen, los het correct op. Er zijn veel mensen die struisvogelpolitiek volgen. Tussen zeggen en doen zit een gigantisch groot verschil en veel mensen passen het niet toe. Wij doen dat wel en dat bevalt nog steeds goed.

Een andere tip: zorg dat je jezelf blijft. Op dat moment kun je letterlijk alles aanpakken.

Wat doe je over 10 jaar?

Ik wil groeien zolang we dezelfde kwaliteit kunnen leveren als nu. Daar doen we onze uiterste best voor. Met 5 man of met 50 maakt niet uit. Als ik maar zeker weet dat we kwaliteit leveren. Dan wil ik het nog wel 20 jaar doen! Ik hou van m’n werk en haal er heel veel positieve energie uit. Het kost me weinig moeite. Ik kijk altijd met trots terug op een dag.

Waar ben je trots op?

Poe. Dat vind ik een hele moeilijke. Want ik ben nooit zo trots op mezelf. Ik ben trots dat we met het team de mensen tevreden houden met hun werk en dat we de behoeftes van klanten kunnen zien.

Met welke ondernemers in het HNK netwerk wil jij in contact komen?

Mochten ondernemers behoefte hebben aan onze diensten, dan zijn ze van harte welkom en ontvangen we ze graag. Wij hebben al een aantal contacten gelegd binnen HNK.

Hoe bevalt het in HNK?

Ja goed. Alles is netjes georganiseerd en het is representatief. Dat is ook een van de redenen dat we voor HNK hebben gekozen. Je kunt je bij HNK vertegenwoordigen. Je kunt er mensen ontvangen. En je kunt gebruikmaken van de ruimtes. Dat trok ons. HNK past goed bij ons bedrijf.

Zou je HNK aan anderen aanbevelen?

Zonder meer. Het is de ideale accommodatie om je bedrijf een representatieve uitstraling te geven.

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht