Close

HNK sponsor van NN marathon Rotterdam

Trotse sponsor NN Marathon Rotterdam 2018

Net als HNK is ook hardlopen voor starters en professionals….een kwestie van doelen stellen en een gezonde dosis zin en ambitie.  Op zondag 8 april aanstaande vindt de 38ste editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. In dit weekend ademt de stad hardlopen. Mede dankzij een rijke historie met maar liefst drie wereldrecords staat de Rotterdamse marathon zowel nationaal als internationaal bekend als een toonaangevend loopevenement. Met een supersnel parcours, een uitstekende, innovatieve organisatie, een inspirerend publiek en een unieke sfeer op onder meer de Coolsingel is de Marathon Rotterdam uitgegroeid tot de grootste marathon en het grootste eendaagse sportevenement van Nederland met fantastische erepodia. Wij zijn erg trots op onze rol als sponsor en kijken uit naar een fantastische dag.

Over HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

Vasteland 78, 3011 BN  Rotterdam

‘Vasteland’: het adres van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden op deze locatie waar alle ondernemers terecht kunnen: van zzp’er tot multinational.

Over HNK Rotterdam Centrum

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

Hard werken doe je het beste in een stimulerende omgeving. HNK Rotterdam Centrum is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. De combinatie van zzp’ers, startups en internationals zorgt hier voor een bijzondere dynamiek. In het ‘sociale hart’ op de begane grond wordt druk gewerkt en genetwerkt onder het genot van een uitstekende koffie of uitgebreide lunch.