Close

Hnk en de Sprout Challengersday

HNK – Challengersday

Ondernemerschap, energie en innovatie – op de Challengersday zijn ze in grote getale aanwezig. Een inspirerende dag met gelijkgestemde ondernemers, waarbij de dynamiek dromen en plannen omzet in acties. Ben jij ook klaar voor jouw ondernemersavontuur?

Kom dan op 15 december naar het openingsevent van HNK Amsterdam Arena!

HNK Amsterdam Arena is door haar sfeer en locatie een uitstekende plek om te (net)werken en kantoor te houden. Sfeer moet je proeven en zien. Dus kom donderdag 15 december aanstaande langs voor een hapje met een drankje en maak kennis met onze unieke mix van werkvormen, flexibiliteit en netwerken! Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom.

HNK Amsterdam Arena

Uitstekende ondernemersmogelijkheden vanuit een bijzonder goed bereikbare locatie; al deze voordelen en meer vind je in de (net)werklocatie HNK Amsterdam Arena. Lift mee op de energieke flow die de locatie met zich meebrengt en laat je ondersteunen door het HNK team dat dagelijks tot jouw beschikking staat.

HNK Amsterdam Arena is gelegen aan de Burgemeester Stramanweg 102-108 te Amsterdam Zuidoost – beter bekend als één van de best gewaardeerde multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad.

Over HNK – Het Nieuwe Kantoor

HNK is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel ZZP’ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken. HNK heeft een landelijke dekking met onder andere flexibele werkplekken in Den Haag, Rotterdam en Utrecht.