Close

Club HNK

Club HNK: jouw kantoor reist met je mee

Een bedrijfsadres zonder vast te zitten aan een locatie, dat is Club HNK. Je hebt overal in Nederland een representatief eigen kantoor bij de hand dat je kan gebruiken wanneer het jou uitkomt: (net)werken doe je bij de HNK vestiging van jouw keuze. Bij dat kantoor zit alles wat je maar kan wensen, zoals een receptie-service om je gasten te ontvangen.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

Club HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.