Close
Hybride vergaderen met onze geavanceerde AV apparatuur

Hybride vergaderen met onze geavanceerde AV apparatuur

We hebben in de vergaderruimtes geavanceerde AV-apparatuur toegevoegd. Zo maken we hybride vergaderingen en inspirerende meetings mogelijk. Robert Sparreboom, Head of Customer Excellence bij HNK, legt uit: ‘De eenzijdige manier van vergaderen met een flipover en een scherm is voorbij. We zien een duidelijke behoefte aan verschillende vormen van samenkomen. Creatieve sessies, trainingen en presentaties waarbij het goed kan zijn dat de helft van de aanwezigen er digitaal bij is. Het is belangrijk dat zij ook een actieve rol kunnen spelen in de meeting.’

We hebben vijf verschillende type ruimtes:

  • Huddle room: kleine ruimte voor een kort 1-op-1 overleg, voorzien van een scherm, camera en soundbar
  • Boardroom: voor een belangrijke, iets meer formele meeting. De ruimte is voorzien van microfoons, extra scherpe camera, een geavanceerd audiosysteem en een  groot scherm
  • Basic meetingroom: vergaderen zoals je gewend bent, maar met het gemakken van een scherpe camera en soundbar.
  • Collaboration space (met interactief scherm): creatief bezig zijn in de ruimte met een interactief scherm. De ruimte is voorzien van een sharp collaboration display, camera en soundbar.
  • Showroom (niet op alle locaties door de omvang van het scherm): enorm geschikt voor het geven van presentaties aan grote groepen. De ruimte wordt voorzien van een microfoon voor de presentator, Bose audio apparatuur en een bijna wandvullend scherm.

Alles werkt op basis van het bring your own device principe. Je plugt de barco connect in en de apparatuur in de ruimte neemt jouw device over. Het maakt dus niet uit of je via Zoom, Teams of een ander programma werkt: jouw systeem is leidend, op welke locatie en in welke ruimte je ook werkt. En dat is wel zo gemakkelijk! Daarnaast is het systeem zo ook volledig AVG-proof: er worden zo namelijk geen gegevens op de apparatuur opgeslagen.

Heb je vragen over de AV apparatuur? Stel ze dan aan de receptie. Of boek direct jouw ruimte via de Office App (voor huurders) of de website (voor niet-huurders).

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht