Close
De favorieten van Tessa Uijttenboogaard, Hospitality Host bij HNK Utrecht CS

De favorieten van Tessa Uijttenboogaard, Hospitality Host bij HNK Utrecht CS

Heb je voor je gevoel alle Netflix series van voor tot achteren bekeken en zie je bij de podcasts door de bomen het bos niet meer? Wij vroegen onze HNK-collega’s om hun favoriete boeken, films, series, podcasts, apps, tijdschriften en online work-outs met ons te delen om jou wat extra inspiratie te geven. Deze week lezen we de favorieten van Tessa Uijttenboogaard, Hospitality Host bij HNK Utrecht CS.

Film: The Black Panther is wel echt een van mijn favorieten, al is het moeilijk kiezen tussen alle MARVEL helden, die zijn eigenlijk bij mij allemaal favoriet!

Boek: Heel eerlijk gezegd lees ik geen boeken ‘voor mezelf’. Voorlezen voor de kinderen doe ik daarentegen wel! De Gorgels van Jochem Meijer staat met stip op 1! Wat een heerlijke verhalen, spannend en vol fantasie. Maar ook informatie over de vogels en de natuur. Met liefde geschreven!

App: Whatsapp is nummer 1 natuurlijk, fijn in contact met familie en vrienden. In de afgelopen tijd hebben we elkaar extra veel leuke en gekke berichtjes gestuurd. Ook vind ik het fijn om een kijkje te nemen op Facebook.

Serie: Ik hou erg van Nederlandse Series en heb er inmiddels een heleboel gezien, vooral via Videoland. Toppers vind ik: Zwarte Tulp, Nieuwe Buren en Soof. Maar ook via NPO start kijk ik veel, zoals Penoza, Oogappels en Klem.

Online work-out: Haha oeps! Daar doe ik niet aan hoor! Mijn work-out is niet online, maar heeft vier poten, veel haar en een onwijs lieve snoet… En luistert naar de naam Louki. We lopen graag samen in het park. Het park is ook heel fijn zonder hond, lekker even naar buiten.

Tip voor alle huurders: Ik hoop dat nu het weer mag, iedereen café Soof wat extra support, en dat we (op afstand) weer kunnen genieten van de gezellige bedrijvigheid in het Sociale Hart, onder het genot van de heerlijke koffie van Chelisa, Robin en Jan.

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht