Close
De favorieten van Stephan Bal, HNK Manager Amsterdam

De favorieten van Stephan Bal, HNK Manager Amsterdam

Heb je voor je gevoel alle Netflix series van voor tot achteren bekeken en zie je bij de podcasts door de bomen het bos niet meer? Wij vroegen onze HNK-collega’s om hun favoriete boeken, films, series, podcasts, apps, tijdschriften en online work-outs met ons te delen om jou wat extra inspiratie te geven. Deze week lezen we de favorieten van Stephan, HNK Manager van HNK Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Houthavens en Amsterdam Schinkel.

Boek: Op dit moment lees ik Principles van Ray Dalio, oprichter van investeringsbedrijf Bridgewater Associates. De honderden praktische lessen in dit boek gaan over het opbouwen van een goede bedrijfscultuur, effectieve besluitvorming, samenwerking, goed management en het bouwen van sterke teams. Het is een New York Times Bestseller. Deze lijst spit ik regelmatig door op zoek naar nieuwe boeken.
App: FD. Als in deze krant staat dat een bedrijf aan het groeien is, weet ik dat ik ze kan bellen met de vraag of ik ze kan helpen en of een inspirerende plek als HNK iets voor ze kan zijn.
Film: A Good Year. De in Londen woonachtige belegger en ‘hotshot’ Max Skinner (Russel Crowe) verhuist naar de Provence om een kleine wijngaard, die hij onlangs van zijn overleden oom heeft geërfd, te verkopen. Het is zijn bedoeling het erfgoed zo snel mogelijk van de hand te doen om ook zijn verleden voorgoed achter zich te laten. De realiteit blijkt echter anders uit te pakken dan hij zich dat had voorgesteld. Hij wordt langzaam maar zeker verliefd op het land en een vrouw. Kijk hier de trailer.
Serie: Daar heb ik echt geen geduld voor..
Podcast: In de auto heb ik standaard Radio BNR aan staan om het dagelijkse reilen en zeilen van de Nederlandse maatschappij te volgen. Het is niet echt een podcast, maar er wordt wel veel gepraat!
Playlist: Ik raad de ‘Corniche Watches Official Playlist’ aan: ontspannen old school achtergrondmuziek met David Bowie, Serge Gainsbourg, John Mayer en Neil Diamond.
Tijdschrift: Harvard Business Review, Quote en Cote&Provence
Tip voor alle huurders: Pas zoveel mogelijk time management toe in je leven. Zo creëer je voor jezelf de perfecte work-life balance!

1 Reactie

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *

  1. Robert Ciggaar schreef: