Close
De favorieten van Iris, receptioniste bij HNK Rotterdam (2x)

De favorieten van Iris, receptioniste bij HNK Rotterdam (2x)

Heb je voor je gevoel alle Netflix series van voor tot achteren bekeken en zie je bij de podcasts door de bomen het bos niet meer? Wij vroegen onze HNK-collega’s om hun favoriete boeken, films, series, podcasts, apps, tijdschriften en online work-outs met ons te delen om jou wat extra inspiratie te geven. Deze week lezen we de favorieten van Iris, Receptioniste bij HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, Centrum en Dordrecht.

App: SworkIt. Dit is een work-out app die vooral is gericht op stretching. Heel fijn om elke ochtend en avond even een kwartiertje te doen.

Film: Ik vind het lastig om er één te kiezen. Ik kijk graag naar horror en dan denk ik dat A Quiet Place wel bovenaan mijn lijstje staat samen met de misdaadthriller The Good Liar. Een andere aanrader is The Professor and the Madman op Netflix!

Serie: Ik kijk stiekem liever naar films. Al ben ik pas begonnen aan Elité op Netflix. Dit is een leuke Spaanse televisieserie, waar je er makkelijk een paar afleveringen van achter elkaar kijkt.

Boek: Normaal gesproken lees ik eigenlijk alleen als ik op vakantie ben. In deze rustigere periode is het een goed moment om dan toch een leuk boek uit de kast te trekken. Dan lees ik graag boeken zoals Wij zijn ons brein en Ikigai.

Online work-out: Het Youtube-kanaal Blogilates gebruik ik voor online work-outs. Op dit kanaal vind je challenges, full-body work-outs en veel andere leuke dingen.

Tijdschrift: Ik lees ze niet vaak, maar Vogue en Elle vind ik altijd leuk om even doorheen te bladeren.

Tip voor alle huurders: Blijf positief! Het blijft een gekke en onrustige periode met vooral veel onzekerheid. De meeste mensen zijn toch meer thuis. Ik denk dat het goed is om deze periode te gebruiken om te investeren in jezelf. Neem tijd om te mediteren, te lezen en neem het met de dag!

 

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht