Close
Alles over onze 1,5 meter maatregelen in de HNK’s

Alles over onze 1,5 meter maatregelen in de HNK’s

Na deze ongekende periode kijken wij er enorm naar uit om je weer bij HNK te ontvangen. De afgelopen tijd hebben we alle stappen onderzocht die we kunnen nemen om onze kantoren zo veilig en gezond mogelijk te houden. Nu zijn we bezig met een snelle implementatie van diverse maatregelen in de algemene ruimtes en het Sociale hart. Deze maatregelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk worden onze kantoren vaker schoongemaakt, zijn er op meerdere plekken desinfectiemiddelen beschikbaar en blijven we intensief in contact met onze cateringpartners over de extra maatregelen die zij nemen.

Het nieuwe anderhalve meter kantoor
• We richten onze algemene en gemeenschappelijke ruimtes opnieuw in op basis van de anderhalve meter norm.
• Per gebouw is een route-plan vastgesteld waarmee iedereen op een veilige en logische manier door het gebouw wordt geleid. Dit doen we met behulp van stickers op de vloer.
• Op plaatsen waar mensen samenkomen, zoals pantry’s, worden ‘safe zone’ stickers geplaatst die de 1,5 meter afstand duidelijk maken.
• Op de schermen en informatieborden tonen wij de nieuwe regels die gelden in het gebouw.
• We plaatsen banners met regels en QR codes die verwijzen naar online communicatie over onze maatregelen.
• Meeting rooms worden voorzien van informatie over de looproute, de vereiste opstellingen en wijze van gebruik.

Hygiënemaatregelen
Wij intensiveren de schoonmaak en desinfectie op basis van de richtlijnen van het RIVM.
• In elk multi-tenant gebouw plaatsen we een touchless desinfectiezuil bij de hoofdentree.
• Bij alle centrale recepties worden plexiglas schermen (kuchschermen) geplaatst.
• Bij elk touchpoint, zoals bij de liften, toiletten en trappen, zullen zoveel mogelijk (gemonteerde) desinfectiemiddelen en (wegwerp-)schoonmaakdoekjes worden geplaatst.
• Sanitair, deurklinken, trapleuningen, licht- en liftschakelaars, kranen, balies en koffieapparaten worden intensief schoongemaakt.
• Zoveel mogelijk keukengerei wordt vervangen door duurzame wegwerpproducten.
• Onze luchtbehandelingssystemen worden jaarlijks voorzien van nieuwe filters en staan zo ingesteld dat er zoveel mogelijk met verse buitenlucht wordt geventileerd.

Eigen werkomgeving
Om ook de eigen werkomgeving aan te laten sluiten bij de nieuwe richtlijnen van de overheid, wordt er van ieder bedrijf verwacht dat er verschillende maatregelen getroffen zullen worden. Daar willen wij graag bij helpen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een overzicht samengesteld met producten en diensten van onze partners. Zo kun je zelf een optimale mix aan maatregelen kiezen en een veilige en gezonde werkomgeving creëren. Uiteraard doen wij dit zonder winstoogmerk. Ben je geinteresseerd? Mail dan naar service@hnk.nl.

Op dit moment werken wij aan gedetailleerde plannen en maatregelen per gebouw. Hier informeren wij je op korte termijn over. Heb je voor die tijd vragen? Neem dan contact op met jouw HNK Manager. Daarnaast horen wij graag de komende tijd jouw ervaringen met deze maatregelen in de nieuwe situatie.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *