Close

Amsterdam – Vergaderen

Vergaderruimte huren in Amsterdam Houthavens

In HNK Amsterdam Houthavens vind je stijlvolle vergaderruimtes voor ieder type bijeenkomst. Het verbouwde pakhuis is een bijzondere en warme locatie waar het heerlijk brainstormen of vergaderen is. Laat je creativiteit de vrije loop!

HNK Amsterdam Houthavens: de locatie

De vestiging in Amsterdam Houthavens heeft karakter. Kan ook niet anders met een geschiedenis als pakhuis. HNK Amsterdam Houthavens biedt twee vergaderruimtes met de inspiratie van industrieel erfgoed. De ruimtes zijn op alle mogelijke manieren te gebruiken, van presentatie tot brainstormsessie. Er is plek voor 2-20 personen.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Of je nou met z’n tweeën of z’n veertienen bent: onze ruimtes passen zich aan.
Je kan de opstelling zelf bepalen, van klaslokaal tot kringgesprek. Laat ons weten wat je wensen zijn. Wij realiseren ze. Vanzelfsprekend zijn de zalen voorzien van alle audiovisuele materialen en aansluitingen die je nodig hebt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor extra’s als een borrel na of lunch in de Brasserie.

Vergaderen bij HNK Amsterdam Houthavens samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 20 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning van het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Rotterdam, Den Haag en Apeldoorn en Ede kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in HNK Amsterdam Houthavens

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij de HNK vestiging van jouw keuze en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).