Close

Amsterdam – Club HNK

Club HNK: de voordelen van het membership

Een bedrijfsadres zonder vast te zitten aan een locatie, dat is Club HNK. Je beschikt altijd over een representatief eigen kantoor, precies daar en wanneer jij dat nodig hebt. Verder ben je als HNK member welkom op de interessante netwerkevenementen.

Je bent welkom bij alle HNK vestigingen in Nederland als Club HNK member.

Wil je intensiever gebruik maken van Club HNK, vraag dan naar de verschillende memberships en kijk welke voor jou het beste is. Zo kan je bijvoorbeeld door het hele land gebruik maken van de flexplekken en kan het HNK team klaar staan om je gasten te ontvangen aan de receptie. Wil je het adres van HNK Amsterdam Houthavens als correspondentieadres inzetten, gebruik maken van de postbus, profiteren van de korting op de kosten van een vergaderruimte of 5 dagen per week tussen 08.00 en 18.00 uur een werkplek tot je beschikking hebben? Dan is een HNK Business membership interessant.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175