Close

Amsterdam Houthavens

HNK Amsterdam Houthavens: Klassiek gebouw, modern werken

Van Diemenstraat 20-200, 1013 CP Amsterdam

Antonio van Diemen had ooit een eigen land: Van Diemensland, nu beter bekend als Tasmanië. Deze ondernemende zeventiende-eeuwse ontdekker is naamgever van het adres en de locatie van de Amsterdamse vestiging van HNK. En dat is natuurlijk niet voor niks.

Onderscheidend zaken doen

HNK Amsterdam Houthavens ligt in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar ooit schepen met wereldbestemmingen aanlegden, is nu een thuishaven gecreëerd voor nieuwe bedrijvigheid. Het stijlvolle verbouwde pakhuis met aan de achterzijde uitzicht op het IJ geeft iedere onderneming, van multinational tot ZZP’er, nét even dat extra’s wat nodig is om onderscheidend zaken te doen.

Kantoorruimte met karakter

Deze HNK vestiging heeft het karakter van de Amsterdammer zelf: recht voor z’n raap en creatief. De bijzondere inrichting geeft alles wat je maar kan wensen voor een kantoorruimte maar behoudt het eigen gezicht. Modern comfort en het originele karakter van het pakhuis gaan hier perfect samen. De ideale locatie voor een keur aan ondernemingen: van grote bedrijven tot starters. Voor kantoorruimte, vergaderingen, evenementen, presentaties en flexplekken.

Brasserie en sociaal hart

Ook bij HNK Amsterdam Houthavens klopt het HNK-‘sociale hart’. Gelegen op de begane grond van het gebouw kunnen hier en in de HNK Brasserie alle ondernemers terecht voor een lunch of een kop koffie. De informele sfeer nodigt uit tot informeel kennis maken. Maar je kan er ook gewoon even uitblazen tussen deadlines door.

Kom snel eens langs of bekijk HNK Amsterdam Houthavens in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Amsterdam Houthavens.

Kom gewoon eens kijken
Benieuwd of HNK ook jouw (werk)plek kan zijn? Regel dan een vrijblijvende rondleiding. We nemen dan de tijd om je alles te laten zien, en al je vragen te beantwoorden.<

Receptie HNK Amsterdam

Bel nu met ons

 Van Diemenstraat 20-200
 1013 CP Amsterdam
 020 – 240 44 30
  receptie.amsterdamhouthavens@hnk.nl