Close

Amsterdam Houthavens: een gebied dat volop in ontwikkeling is

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Een tijdelijke kantoorruimte huren in Houthavens: het nieuwe werken in een karakteristiek pakhuis

Iedere HNK locatie heeft zo haar eigen cultuur verwerkt in het interieur. Doordat deze locatie onderdeel is van een duurzame en klimaatneutrale buurt, kenmerkt het business center zich door zijn strakke, creatieve en frisse groene kantooromgeving. Je kunt je bedrijf hier voor zolang als jij nodig hebt huisvesten en kunt meegroeien met de omgeving op jouw eigen tempo.

Niet alleen in de gezamenlijke ruimtes, maar ook in de vergaderruimtes en serviced kantoren hangt en staat voldoende groen waardoor je verantwoord kunt werken in een gezonde en zuurstofrijke omgeving. Zo blijf je op ieder moment van de dag scherp!

Maak gebruik van onze in-house faciliteiten en ontmoet andere ondernemers in onze brasserie

Regelmatig wisselen van omgeving wakkert je creatieve brein aan. Als je een kantoorruimte huurt bij HNK Amsterdam, kun je gebruikmaken van allerlei faciliteiten, zoals grote en kleine vergaderruimtes, inspirerende zithoekjes en natuurlijk onze horeca gelegenheid. Nieuwe ideeën gegarandeerd!

Behoefte aan een heerlijk kopje koffie? Deze wordt in onze lunchruimte vers voor je gezet; inclusief de mooiste latte art. De brasserie is de plek bij uitstek om te ontspannen, te netwerken met andere ondernemers die een kantoor huren en even uit de kantoorjungle te stappen.

Genieten van het prachtige uitzicht vanuit je bureaustoel

Waar de wijk Houthavens ooit diende als één van de belangrijkste handelsgebieden ter wereld, is het nu dé opkomende wijk van Amsterdam. Het gebied verandert van industrieel naar een combinatie van modern, bedrijvig en groen. En dit zie je terug in het karakteristieke pand.

Als je tussen de werkzaamheden door even wilt wegdromen, is Houthavens de wijk bij uitstek. Vanuit je kantoor kijk je namelijk uit over het IJ, waar je cruiseschepen af en aan ziet varen en kunt genieten van het kabbelende water.

Op exact twee kilometer afstand van het Centraal Station vind je HNK Houthavens, te midden van deze bruisende en opkomende buurt. Je kunt vanaf het station een ov-fiets huren, maar in slechts 20 minuten wandel je door de frisse buitenlucht naar je kantoor. Meer info over de bereikbaarheid lees je hier.

Wil jij graag een tijdelijke kantoorruimte huren in hartje Amsterdam?

HNK is ‘not your average working space’; het kantoor past zich volledig aan aan wat jij als ondernemer of organisatie nodig hebt. Tailor-made, inspiratie en elkaar helpen groeien zijn onze kernwaarden.

Hoe jij die voor jezelf inricht, is geheel aan jou! Jij bepaalt hoe lang je een kantoorruimte huurt, hoeveel ruimte je nodig hebt en hoeveel flexibiliteit je wilt. We denken graag met je mee!

Benieuwd naar onze frisse locatie in Amsterdam? Bel ons gerust op 020 – 240 44 30 of maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvende rondleiding. Dan staan wij voor je klaar met een heerlijke kop koffie en beantwoorden we met liefde al jouw vragen!

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van één van onze flexplekken. Deze kun je eenvoudig online of bij onze receptie boeken.

Vink je to-do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Vergroot je netwerk, ontmoet inspirerende ondernemers en leer huurders van kantoren binnen HNK kennen. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om jouw bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf 2,75 euro per uur. Een dagdeel kost 7,50 en voor een dag betaal je 15 euro.

Toch liever wat meer privacy om aan je project te werken? Een Managed Office huur je al vanaf €4,50 per uur!

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Houthavens

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Van Diemenstraat 20-200
1013 CP Amsterdam