Close

Aanmelden inspiratiesessie

[contact-form-7 id=”8401″ title=”Aanmelden inspiratiesessies Circulair ondernemen”]

Start met Circulaire Economie: 5 inspiratiesessies

Remco Boelens - Aanwezig bij de Inspiratiesessies 'StartCirculair!'

Aansprekende bedrijven en ook de overheid zijn al gestart met Circulaire Economie. Wat is het, wat zijn inspirerende voorbeelden en hoe kun je het toepassen in jouw organisatie? HNK organiseert in de Week van de Circulaire Economie: StartCirculair

In samenwerking met ABN-AMRO en Bascommunicatie organiseert HNK (Het Nieuwe Kantoor) in deze Week vijf inspiratiesessies. In anderhalf uur krijg je een krachtige inleiding op circulair ondernemen en organiseren, komt een aantal succesvolle koplopers aan bod en presenteren verschillende key note sprekers hun actuele ervaring met circulair ondernemen. Naast informatie neem je ook een aantal tips mee om zelf te starten met Circulaire Economie.

Locaties & aanmelding

Elke inspiratiesessie is van 9.30 tot 11.00 uur, vanaf 9 uur staat de koffie/ thee klaar. Moderator is Bas Douma/ Bascommunicatie, de inleiding op circulaire economie wordt gegeven door Rob Boerée, voormalig directeur RVO. Tevens is bij elke sessie een vertegenwoordiger van ABN AMRO aanwezig om de ervaringen vanuit de regio te delen.

[table id=1 /]