Close

Rotterdam

HNK Rotterdam: hotspot in de Maasstad

Vasteland 78, 3011 BN  Rotterdam

‘Vasteland’: het adres van HNK Rotterdam is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden op deze locatie waar alle ondernemers terecht kunnen: van zzp’er tot multinational.

Eigenwijs kantoordesign

HNK Rotterdam biedt midden in het Scheepvaartkwartier een eigenwijs kantoordesign met onder meer een vergaderruimte in een zeecontainer, maar ook een comfortabele zithoek voor overleg. De bijzonder vormgegeven ruimtes zijn ook beschikbaar voor evenementen. Ons HNK team staat klaar met ondersteuning waar gewenst.

Dynamische ambiance

HNK Rotterdam heeft net als alle HNK vestigingen een ‘sociaal hart’. Hier ontstaat de zo kenmerkende HNK buzz. Mensen die even binnenlopen voor een kop koffie, wat langer blijven voor een afspraak of seminar of regelmatig komen flexwerken en natuurlijk de vaste huurders. Resultaat is een prettige, dynamische omgeving waar relaxen en (net)werken daily business is.

Kom snel eens langs of bekijk HNK Rotterdam in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Rotterdam.

Line

Bel nu voor een afspraak

 Vasteland 78
 3011 BN Rotterdam
 +31 (0)10 310 3000
  receptie.rotterdam@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Rotterdam


  • Meerbusiness_HNK Bizz & Drinks HNK Rotterdam

    Op elke laatste donderdag van de maand ben je van harte welkom op HNK Rotterdam voor het gezellige netwerkevent Bizz & Drinks. Aanmelden svp via receptie.rotterdam@hnk.nl of bel 010 – 310… - Lees meer >

  • HNKRotterdam Eerste succesvolle Business Boost in HNK Rotterdam

    Rotterdam, 4 maart 2015 – Dinsdag 3 maart jl. heeft de eerste Business Boost voor HNK Club members en huurders plaatsgevonden in HNK Rotterdam.  HNK, dat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is véél… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Rotterdam